Feia menys d’un any que Mike Rosenberg havia actuat a la mateixa sala Razzmatazz, per presentar-hi les cançons del disc All the little lights i ahir va tornar, aquest cop tot sol, tan sols amb la companyia de la seva guitarra i va demostrar que no necessita ningú que l’acompanyi.

Passenger va tenir una nit gloriosa, interactuant en tot moment amb un públic que es coneixia totes les cançons de l’artista i que reclamava silenci per poder-lo escoltar com l’ocasió requeria.

La nit va començar amb una de les cançons del seu nou disc Whispers, Rolling Stone, el tema que acostuma a obrir tots els concerts d’aquesta gira. Rosenberg té una veu que t’atrapa, que et conquista i que et provoca tota classe de sentiments. L’escoltes atentament com si no hi hagués un endemà.

- Publicitat -

Totes les cançons les presenta amb una gràcia especial, que provoquen que el públic calli, respectant la història que hi ha darrere aquella melodia. Va passar abans de Riding to New York, quan va fer una llarga introducció tot parlant del fet que havia deixat de fumar i de com ho portava.

Després va arribar una sensacional versió del clàssic de Simon & Garkunkel, The Sound of Silence, que va provocar moments d’èxtasi entre el públic que omplia la sala gran de Razzmatazz.

Un dels moments de la nit va ser el moment Heart’s on fire, que es va enganxar amb una versió del tema d’Avicii, Wake me up i amb la cançó que ha portat més fama a Passenger, Let her go, que va provocar moment karaoke entre tots els assistents.

S’ha de dir, que entre el públic, hi havia molta varietat de persones, però les noies es van fer notar més, tant amb els continus comentaris cap al músic, com a l’hora de cantar les cançons, com podreu comprovar al final de la crònica amb els vídeos del concert.

Abans dels bisos i després de les brutals, 27 i Whispers (moment telèfons mòbils i pell de gallina del personal), va arribar Scare away the dark, un dels nous senzills de Rosenberg, que tot i abandonar l’escenari, el públic va seguir corejant el tema, fins que l’artista va tornar. Molt emocionant i bonic. Un 10 per tots!

Bisos, en principi amb 3 temes, tot i que finalment vam tenir-ne un d’extra, ja que des del públic se’n va reclamar un i Passenger es va notar encantat amb Barcelona i la seva gent.

En un dels bisos, Start A Fire, van acompanyar-lo els que van obrir el concert, The Once, i almenys per uns instants vam poder veure com els altres micròfons servien per a alguna cosa.

Tot plegat es va finalitzar amb Holes, un bon tema del seu anterior disc, que va tornar a fer cantar a tots els assistents, que van marxar després d’una hora i mitja d’espectacle, satisfets i amb ganes de repetir una nit com aquella.

VÍDEOS

Marc Clapés