Només són dos, però mare meva quina potència que tenen en directe. Royal Blood han actuat per primer cop a Barcelona en una cita que havia de tenir lloc la tardor passada.
La banda britànica ha vingut a presentar el seu disc de títol homònim i ho ha fet en un concert breu, però molt intens. És un tòpic que s’acostuma a dir, però en aquest cas és molt cert.
El problema de tenir només un disc al mercat és que quan has acabat de tocar els temes no pots fer massa més.
El concert ha començat amb Hole, una de les cançons que trobes en l’EP Out of the black. I des del primer moment he vist que era un grup amb molt a dir.
En un panorama musical on predomina el pop i la música electrònica, és molt d’agrair que surtin bandes que tornin a apostar per les guitarres i tralla de la bona.

La Sala Apolo estava plena a vessar de gent que tenia ganes de passar-s’ho bé i fer una mica l’animal. S’han format alguns cercles, gent s’ha deixat portar per sobre de la resta, però per sobre de tot s’ha passat una estona d’allò més intensa.
I segurament la majoria dels que han assistit al concert els hi ha passat com a mi, que ens hem quedat amb ganes de més i que desitgem que la banda editi molt aviat un segon disc.

Si sou dels que no heu escoltat encara el disc, us ho recomano fervorosament, però sobretot us aconsello que els veieu algun dia en directe. És d’aquelles bandes que quan pugen a sobre un escenari guanyen molt més i en el seu cas és parlar d’un directe excel·lent.
Un concert que com no podia ser de cap altra manera, ha finalitzat amb una interpretació excelsa del seu èxit Out of the black.
Han estat només 60 minuts, però és un dels millors concerts que recordo en molt de temps.




SETLIST

- Publicitat -

Hole
Come On Over
You Can Be So Cruel
Figure It Out
Better Strangers
Little Monster
Blood Hands
One Trick Pony
Careless
Ten Tonne Skeleton
Loose Change
Out of the Black

Marc Clapés