Ahir era un dia molt esperat pels seguidors de Three Days Grace, ja que després de 6 treballs editats i més de 20 anys a les seves esquenes, la banda canadenca actuava per primer cop a Barcelona. I ho feia a la sala 2 de Razzmatazz, amb un públic totalment entregat que no va parar de saltar, cantar i cridar durant l’estona que va durar el concert.
Abans de la sortida del grup, es van presentar Megara, una jove banda liderada per Kenzy, que no va parar de saltar, cridar i emocionar-se de valent al llarg de l’estona que va estar a dalt de l’escenari. I clar, tant de bon rotllo havia de contagiar per força a tots els assistents que van tornar-li l’alegria que despertava el grup. Bon directe i amb ganes d’escoltar el seu debut.
A les 9 i pocs minuts es van apagar els llums i van començar a sonar les primeres notes de I Am Machine, una de les noves cançons del grup.

Els canadencs actuaven a Barcelona per presentar Human, el primer disc amb Matt Walst com a vocalista.
Durant el concert es van anar alternant temes del nou disc, amb èxits anteriors com Pain, I Hate Everything About You o Animal I Have Become, que va ser la darrera en sonar, abans dels bisos.
En alguns moments es feia estrany escoltar a Walst interpretar les cançons que al seu moment cantava Adam Gontier, però era tot tan explosiu i contundent que poc importava en el fons.

- Publicitat -
El concert va finalitzar amb la sensacional Riot, que va posar punt final a una nit que esperàvem des de feia molts anys.

Marc Clapés