Anastacia va posar a tot el públic a la butxaca amb un espectacle pròxim, amb molt de ritme, amb una veu que t’atrapa des del primer moment i amb molta participació entre l’artista i els que gaudíem des de les butaques del Palau de Pedralbes.
Un cop més es va trobar a faltar el fet de poder-se aixecar i moure’s al ritme de la música. No va ser fins a la recta final del show, quan la mateixa cantant va demanar al públic que es posés dempeus i ballés amb les seves cançons.
Tot va començar amb Left Outside Alone, una de les cançons més celebrades de la cantant nord-americana, que va captivar amb la seva simpatia i proximitat des del primer instant.
Molt ben recolzada per dues noies que feien les segones veus i en alguns moments fins i tot les principals, van anar caient els temes, alguns més coneguts que d’altres, però tots t’enamoraven amb una veu càlida i que fa que t’atrapin ràpidament.

Els crits de “guapa” van sovintejar al llarg del concert, on també va haver-hi temps per recordar els càncers que ha patit i superat al llarg de la seva vida. Just després va sonar la preciosa Heavy on my heart.
En aquesta gira, la cantant també ens regala algunes versions de temes rockers, com Back in Black dels AC/DC, Best of You de Foo Fighters o Sweet Child O’Mine de Guns N’Roses, molt ben recolzats per la resta de components de la banda.

Anastacia agraeix moltíssim tot el suport que va rebre durant el temps que va estar malalta i per això no es cansa de saludar, fer-se fotos i contestar les preguntes dels seus fans, tal com va recordar al llarg de la nit.
De fet el concert es va aturar durant una estona, per llegir algunes preguntes que alguns dels assistents al show li havien fet. Moments no molt habituals en els directes, però que queden molt pròxims, tal com la vocalista es va mostrar durant tota la vetllada. I el públic encantat de poder-se fer selfies o que li firmin autògrafs.

Una de les cançons més esperades va ser One day in your life, que va sonar a la part dels bisos i on una nena del públic va pujar a ballar amb la mateixa Anastacia. Ho recordarà tota la vida.

El show estava arribant al final, però abans encara hi va haver temps d’escoltar el seu primer èxit, I’m Outta Love, que va servir per cloure una nit plena de bons sentiments, proximitat i sobretot, una veu impressionant que es mereix tot el que està rebent per part del públic i molt més.

Marc Clapés