El passat 16 de juny el cicle Born de Cançons va rebre a Oques Grasses. El Born CC va acollir amb els braços oberts al grup osonenc.
Quan un grup de músics aconsegueix exhaurir les entrades deixa ben clar que el potencial de la banda va més enllà de les melodies i els versos de les seves lletres. Els assistents a l’esdeveniment ho podem corroborar.

Oques Grasses va entregar­-se al públic i va oferir una posada en escena enèrgica i plena de moments irrepetibles. Aconseguir eliminar la distància entre els músics i el públic ja no és cap repte per la banda. La màgia de poder establir converses amb els assistents, durant el transcurs del concert, és un dels encants del grup.

Un directe proper, acompanyat de re​ggae­pop fan que s​igui quin sigui l’escenari triat, esdevingui impossible no llençar­se a ballar amb els ritmes d’Oques Grasses. El grup va presentar les cançons del nou disc “You Poni”, que va sortir a la llum el passat mes d’abril, i també va fer cantar i ballar a tots els assistents amb èxits com “Sexy” i “Cul”, que podem trobar als discos “Un dia no sé com” (2013) i “Digue­-n’hi com vulguis” (2014).

Com és costum, els osonencs van acomidar­-se del Born CC recordant­nos, espectacle rere espectacle, que “E​ls passos importants se solen fer sense roba”.

Míriam Ibáñez

Deixa el teu comentari!