Ens brillen els ulls quan estem emocionats, quan ens enamoren i ens enamora el que fem. Ens brillen els ulls quan hem de dir adéu.
L’últim concert d’Animal a Barcelona va deixar constància de la potència que té la banda i el llarg camí per recórrer dins el panorama musical.
La sala Apolo va acollir el primer dels 30 concerts per tancar la gira Més enllà de les paraules.
La banda liderada per Gerard Aledo, va pujar a l’escenari amb ganes de gaudir i fer gaudir al públic amb cada cançó.
Tot i la timidesa inicial de qui no es pot creure la grandesa del moment que està vivint, el grup musical va saber deixar-se anar i entregar mestissatge en estat pur. El directe va ser la combinació perfecta de romanticisme i esperit salvatge. Fusions musicals a les quals ja estan acostumats als seguidors del grup.
El concert va comptar amb la presència i col·laboració del Kanka, el cantat de la Sra. Tomasa Pau Lobo i Nil Moliner. Diversió fusionada amb ritmes de pop, reggae i pinzellades de soul i funk. L’ambient convidava a ballar i cantar en tot moment.
La sala es va fer petita quan va arribar Fets a mida. El tema va ser corejat i cantat per tots els assistents. Aquests també es van deixar la veu amb l’èxit i primer senzill Només amb tu.
Un dels moments més tendres que es va viure durant el concert va arribar amb la intervenció de Marta Trujillo, component del grup Sound Six. Minuts que van servir per rememorar els inicis de la prometedora trajectòria musical del cantant d’Animal. La cançó La teva, semblava feta a mida. La veu dels dos músics va crear un clima màgic.
Tot seguit Sound Six van pujar a l’escenari. Les sis integrants del grup van ser les encarregades de donar el toc dolç i femení a la nit.
L’últim directe a Barcelona també va servir per gaudir de la faceta més íntima, personal i romàntica del cantant també conegut com Sr. Smizz que es va entregar al públic. Animal es va acomiadar de Barcelona, dins la programació del Guitar Bcn, amb un directe proper, ple de força i cançons fresques.
La gira de comiat continua amb més de 20 concerts estiuencs confirmats arreu del territori. La propera parada és el 27 de maig a Girona en el marc de la tercera edició del Festivalot, el Festival de Música en Família de Girona.
Mira les fotos del concert a la nostra galeria!

Míriam Ibáñez