La darrera vegada que vaig veure a The Darkness va ser l’any passat a la Sala Bikini, que va viure una explosió de masses, tot i que en un ambient més familiar, i on fins i tot una nena va pujar a l’escenari per compartir piano amb Justin Hawkins.

Aquest cop la banda britànica aterrava a la Sala Razzmatazz 2, que estava plena a vessar i que tenia ganes de passar-s’ho molt bé i vibrar com si no hi hagués un demà.

I així va ser durant els 90 minuts llargs que va durar el concert i on van combinar temes del seu últim disc Pinewood smile, editat fa cosa d’un mes, amb altres discs.

- Publicitat -

Evidentment les cançons antigues van fer vibrar amb més intensitat als assistents, amb molta presència de públic estranger, que es feien notar i no només amb la seva vestimenta.

Va ser una nit de rock, amb gran protagonisme per la guitarra i el baix, però també per la veu de Justin Hawkins, que tot i que ja han passat uns quants anys des de la creació del grup, segueix demostrant que és un autèntic crac, que el diferencia de molts altres artistes que intenten emular-lo.

La festa es va acabar amb la cançó més emblemàtica i coneguda del grup, I Believe In A thing Called Love, que va fer embogir per última vegada a tota la sala.

NOTA: 7’5/10

Marc Clapés