Lewis Capaldi ha actuat aquest dimarts a Barcelona en la seva segona visita aquest any a la capital catalana. La primera va ser per obrir el concert de Bastille el passat mes de febrer, però aquest cop ell era l’artista principal.

En poc temps es van esgotar totes les entrades de la Sala Bikini i això que la fúria i passió per l’artista escocès encara no havien arribat a la seva màxima explosió. Aquest mateix dimarts s’ha sabut que era número 1 als Estats Units amb ‘Someone you loved’, com per altra banda ha comentat al concert just abans d’interpretar la cançó que ha servit per cloure el concert.

- Publicitat -

Abans hem pogut escoltar 12 cançons del seu primer i exitós disc, ple de balades, que feien preveure una nit tranquil·la si no fos perquè el bo d’en Lewis ha provocat entre el públic unes grans dosis de rialles amb els comentaris que anava fent. Des d’uns dedicats a unes seguidores argentines ubicades molt lluny de l’escenari, passant per les poques coses que sabia dir en espanyol, com ‘silla de ruedas’ o per les fotografies que s’ha fet amb els afortunats que estaven a les primeres files.

En la majoria de cançons del concert el públic va corejar i cantar-les deixant entusiasmat a en Lewis que aprofitava cada aturada entre cançó i cançó per interactuar amb els seus seguidors, fent del concert una experiència que anava més enllà de la música i és que en alguns moments semblava que estaves a un espectacle de monòlegs.

La Sala Bikini estava fins a rebentar i queda clar que quan torni a Barcelona haurà d’anar a algun recinte de més capacitat i és que entre el talent que té i el nombrós grup de fans que cada vegada van augmentant cada vegada serà més difícil aconseguir veure’l en directe en un recinte com el d’aquest dimarts. Per tant ens podem sentir uns privilegiats d’haver gaudit d’aquest concert.

 

CRÍTICA
Nota
8,5