Donallop torna als escenaris amb ganes de donar-ho tot

Sobre l’escenari d’una de les places emblemàtiques de la ciutat solsonina, amb l’aforament limitat a 200 persones i amb totes les mesures de seguretat, Donallop ha donat tret de sortida al seu primer concert post-confinament presentant les cançons del seu últim disc “Crisàlide“.

Durant el concert que s’emmarca dins del cicle de concerts d’estiu “Solsona dona la Nota“, que organitza l‘Orfeó Nova Solsona i l’Ajuntament de Solsona, el duet mallorquí format per Joana Pol i Pere Bestard, han agraït moltes vegades el fet de tornar als escenaris després de mesos sense activitat i també han defensat reiteradament que la cultura és un espai segur.

La parella de Mallorca, des de bon principi han volgut portar un tros de “sa terra” al Solsonès amb la seva llengua, els sons del vent de tramuntana i les llums que feien recordar a l’aigua cristal·lina de l’illa. No ha estat però, fins a “Camins de pedra”, que el duet ha homenatjat els seus orígens al peu de la serra de tramuntana i on la parella ha estat molt reivindicativa en el fet que hem de ser conscients de cuidar el planeta i la nostra terra.

Ja enfilant cap al final del concert, s’ha donat un moment molt especial a la Plaça del Camp de Solsona: els espectadors han pogut presenciar com per darrere l’escenari, passava el cometa NEOWISE. I de mentre, Donallop, ha volgut celebrar els seus 10 anys dalt dels escenaris cantant una versió, que havien cantat en els seus inicis, del grup mallorquí Antònia Font i després una versió més íntima de “S’esqueix“. La parella però, abans de marxar definitivament ha volgut regalar un altre cop als espectadors “Com avui” una cançó que parla de fer-se gran i de gaudir de la vida, perquè com diu la lletra “Mai serem tan joves com avui”.

Exit mobile version