L’amenaça de pluja rondava durant tot el diumenge a la ciutat de Girona, fet que ha provocat que els concerts de retorn d’Oques Grasses comencessin més tard del previst per evitar risc de cancel·lació.

La banda osonenca continua sent fan del sol i la pluja que queia a primera hora de la tarda ha marxat respectant el seu retorn als escenaris després d’un any llarg sense veure’ls en directe. Se’ns ha fet molt llarga l’espera i a jutjar per les paraules de Josep Montero durant el primer dels concerts també per ells! Ha fet broma també sobre el fet de no saber-se encara del tot les noves cançons i com sempre les seves aportacions han estat d’allò més necessàries i celebrades.

- Publicitat -

Els concerts del festival Strenes havien de servir per presentar el seu nou disc, però al final han estat massa ocupats mirant flors pel bosc i la sortida del treball serà a finals de mes. Això té una part bona i una de no tant. La bona és que ets el primer en escoltar els seus nous èxits i la no tant bona és que no pots cantar-les. Però igualment això no ha estat un impediment per passar una tarda que s’ha fet més curta de l’esperat.

Oques Grasses es notava que tenien ganes de tornar a actuar, després d’un 2020 molt dolent per tot el sector cultural. La banda osonenca ha ofert un repertori on tots els components del grup han pogut marcar paquet i demostrar perquè són un dels conjunts més compenetrats i en forma del panorama català.

El concert ha començat amb un nou tema anomenat ‘Elefants’ i ha anat combinant cançons del nou disc com ‘Goodline’, ‘Vida d’oferta’, ‘Talismà’, ‘ La Gent que estimo’ o ‘Wake up’ amb temes consolidats com ‘Sta guai’, ‘Cançó de l’aire’, ‘Bancals’, ‘John Brown’ (amb onada inclosa), ‘Torno a ser jo’ o ‘In The Night’. Tampoc ha faltat ‘Bye Bye’ el seu potent nou senzill, que ve cridat a ser un dels èxits d’aquest estiu o la recuperada ‘Cul’, que tant vam trobar a faltar en la seva última gira.

Ara només falta esperar que surti el disc, tot i que si sense conèixer cap cançó nova ens ho hem passat tant be, no vull ni imaginar-me com de vibrant serà la gira que tindrem els propers mesos.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida por Primera Fila (@primerafila.cat)