Beth va aconseguir que el públic de Pals s’ho passés bé amb el seu concert, tot i que potser alguns es van motivar quan ja quedava poc per acabar.

La cantant de Súria ha estat molts anys fora del panorama musical i el seu retorn ha estat una gran alegria per tots, i és que ens trobem davant d’unes de les veus femenines amb més talent de casa nostra i per tant el seu retorn a la música era molt necessari i esperat.

- Publicitat -

Beth està portant el seu disc “Origen” arreu del país, on interpreta les cançons d’un disc molt personal que canta en català, castellà i en anglès. A la gira també sonen peces més antigues, però que no desentonen gens en un directe molt tranquil, molt necessari en uns moments on els concerts han de ser amb tothom assegut i mantenint les distàncies de seguretat establertes.

A Pals el públic li ha costat una mica despertar-se, però al final no volien que s’acabés. La Beth fins i tot ens ha regalat la versió que fa uns anys va fer del ‘Podré tornar enrere’ de Sopa de Cabra o ‘Quan’, una de les seves precioses cançons que ha servit per cloure una nit on ha aconseguit fer despertar al públic amb peces com ‘Que tremolin els arbres’, que han servit per motivar-nos a tots, en una nit on bufava una lleu tramuntana que feia que els arbres tremolessin mentre la veu de Beth seduïa amb la seva elegància i savoir-faire.