L’equip del PNDR ha tornat per segon dia al Primavera Sound amb la intenció de veure més música en directe. I hem trobat una mica de tot.

Des de bons descobriments, passant per lamentables problemes de so, com al concert de Tobias Jesso Jr, on s’escoltava més el què estava sonant a l’escenari del costat que no pas el d’aquesta jove promesa. De fet el mateix cantant s’ha queixat uns quants cops respecte al so. Esperem que vingui un dia a actuar en una sala i el puguem escoltar tal com es mereix.

També hem pogut veure en directe el retorn als escenaris de Ride i ens ha deixat molt bones sensacions, així com les Sleater-Kinney.

Una jornada amb moments de pell de gallina amb Damien Rice, passant per la festa que porten sempre els alt-J o els Ratatat o el sold out absolut que hi havia durant el concert de Belle and Sebastian, on ha estat difícil poder enregistrar algun moment.

Deixa el teu comentari!