Efemèrides 11 de març

1950 Bobby McFerrin començava la seva història


Pot ser que el nom no ens suggereixi res, però aquest cantautor de jazz va ser el primer a gravar un àlbum de jazz ell sol, sense ser acompanyat amb cap instrument, només ell amb la seva veu. Però el fet que més el va fer destacar sense cap mena de dubte és la seva gran cançó, “Don’t Worry, Be Happy”. Així que un dia com avui, celebrem el naixement d’un gran artista que a dia d’avui encara ens posa la pell de gallina amb aquella veu tan característica dels grans cantants de jazz.

1955 Avui ja fa 63 anys del naixement de Nina Hagen


La cantant de punk-rock Nina Hagen naixia tal dia com avui però de 1955 a Berlín. Aquesta artista va aconseguir el seu punt de màxima fama a la dècada dels 80, al costat de la seva banda “Nina Hagen Band”. L’alemanya va tenir uns inicis com a actriu, però la seva veu juntament amb un estil de vestir únic, van fer que el 1982, comencés a ser un dels grups més escoltats de l’època.

2003 AC/DC entre altres, entraven al Rock&Roll Hall of Fame


Els australians aconseguien un dels reconeixements més importants en el món del Rock&Roll, i és que entrar al Hall of Fame no és gens fàcil, ja que, van estar més de 30 anys de trajectòria per arribar a estar en aquest saló. Però van tenir una competència molt forta, perquè tot i aconseguir ser els més votats, per darrere seu van entrar grans bandes com The Clash, The Police, Elvis Costello o The Attractions; que gràcies a aquestes últimes incorporacions, la cerimònia d’aquell any va passar a conèixer-se com “la segona invasió britànica de la música”. Us deixem la cançó amb la qual es van estrenar al saló de la fama del Rock&Roll.

- Publicitat -