Efemèrides 17 de març


1967 Neix el cantant Billy Corgan

Corgan és conegut per ser el vocalista de la banda Smashing Pumpkins, des dels seus inicis l’any 1988 fins a l’actualitat.
Fill d’un músic de jazz i d’una hostessa de vol, va iniciar la seva carrera a mitjans dels anys 80, formant el seu primer grup The Marked, que tot i això va tenir una vida d’allò més curta, de tan sols 9 mesos.
A part de la seva etapa amb els Smashing, també ha col·laborat amb altres artistes i fins i tot va editar una col·lecció de poemes. Així mateix també ha creat diferents bandes sonores, per pel·lícules com Ransom o Stigmata.


1975 Un altre naixement, el de Justin Hawkins de The Darkness

El cantant britànic va començar la seva carrera molt jove, edat on va començar a tocar la guitarra i al costat del seu germà es van dedicar a fer versions de grups com Deep Purple.

- Publicitat -

Un dia va entrar en un concurs de karaokes fent una versió del Bohemian Rhapsody de Queen, i va deixar bocabadats a tots els assistents. Poc temps després s’iniciaria com a vocalista de The Darkness, amb els quals debutarien el 2003 amb el disc Permission To Land, que va ser número 1 al Regne Unit.
El 2005 van començar els seus problemes amb la droga, on arribava a consumir fins a 5 grams de cocaïna al dia.
El 2017 van editar el seu sisè disc, Pinewood smile.

2003 Mark Knopfler pateix un accident amb la moto

El vocalista de Dire Straits sempre ha estat un apassionant de les motos, tot i que tal dia com avui del 2003, una d’elles, concretament una Honda, va xocar contra un cotxe, on per sort la conductora va sortir-ne il·lesa. Ell va patir fractures en un os cervical i sis costelles.
Això no li va impedir continuar fent música i actuant per tot el planeta terra.