Efemèrides 21 de març


1950 Neix Roger Hodgson


L’any 50 va néixer el cantant britànic Roger Hodgson, component del grup Supertramp des de la seva creació l’any 1969 fins a 1983. Des de llavors i fins ara, ha actuat en solitari, tot i que el seu últim concert va ser l’any 2014 a l’Andorra Red Music.

1975 Neix Michale Graves, exvocalista de The Misfits 

L’any 75 va néixer Michael Emanuel, conegut pel seu nom artístic Michale Graves i reconegut per ser el líder i vocalista inicial del grup Misfits, tot i que el 1998 el va deixar per tornar-hi  a finals del mateix any fins al 2000, després va anar movent-se per diferents grups. Actualment manté la seva carrera en solitari i també produeix música d’altres agrupacions.

- Publicitat -

1980 Neix Deryck Whibley, cantant i guitarrista de Sum 41 

Deryck Whibley és el cantant principal, guitarrista i a vegades pianista del grup canadenc Sum 41. També se’l coneix per Bizzy D per ser el vague del grup. També, juntament amb el bateria Steve Jocz, va ser el fundador de la banda l’any 96. Actualment segueix tocant amb el grup i, tot i que el seu últim àlbum és de 2016, es rumoreja que actualment estan treballant en un nou EP que sortirà aquest mateix any.

1989 Madonna treu el seu famós Like a Prayer

Va ser el sisè àlbum de la denominada reina del pop. Aquest disc va ser un punt d’inflexió en la carrera de l’artista, segons les crítiques del moment, on la cantant anglesa deixaria enrere la seva època sex-symbol per donar pas a una de més madura i assentada musicalment parlant. D’aquest àlbum cal destacar-ne la primera cançó, que té el mateix nom que l’àlbum (Like a prayer), el qual va arribar als llocs més alts de les llistes de vendes. Si per alguna raó encara no l’has escoltat, aquí te’l deixem.