Resultado de imagen de pink floyd

Efemèrides 24 de març

1973 Es llança al Regne Unit “The dark side of the moon”

Pink Floyd va llançar prèviament a EEUU aquest àlbum que resultava ser el novè. El 24 de març va ser el llançament al Regne Unit i es va convertir en el punt de referència per la música contemporània. El disc fusionava l’electrònica amb els nous ritmes de rock, blues, etc. Per això és considerat un clàssic. Els seus temes són tractats d’una manera molt treballada parlant dels diners, conflictes armats, del naixement, de la mort i fins i tot, de malalties.

1960 Neix Gabriele Susanne Kerner

Va escollir el sobrenom de “Nena” com que era com li deien de petita, però la cantant alemanya va triomfar amb el seu nom real i fictici gràcies a la mítica cançó de “99 Luftballons”. Amb 18 anys, va tenir l’oferta de ser la vocalista de la banda “The Stripes”.