Efemèrides 26 de març


1944 Neix la cantant Diana Ross


I ho va fer a Detroit l’any 1944. Els seus inicis estan lligats al grup The Supremes, que van començar la seva carrera a principis dels 60. Ella va ser la que va obtenir més èxits i el seu primer senzill com a solista va ser Ain’t no mountain high enough, que va ser tot un èxit.
Posteriorment va col·laborar fent duets amb Marvin Gaye o Lionel Richie, aconseguint èxits tan sonats com Endless love.


1948 Neix Steven Tyler

Ja fa 70 anys del naixement del vocalista dels Aerosmith. El cantant va néixer a Nova York el 1948, actor, músic, multiinstrumentalista i sobretot vocalista de la famosa banda de rock americana. Cançons com “Dream on” o “Walk this way” són les que van portar al grup a la fama a la dècada dels 80. 

1979 Bee Gees arriben al nº 1 de Billboard 

Amb el disc de la febre del dissabte nit, el grup triomfa mundialment. Amb aquest àlbum, van arribar a vendre 20 milions de còpies i una gira mundial als anys 70 i 80. Tot i així, després d’aquest èxit, la cançó “Tragedy” fa que el grup arribi al número 1 en la llista de Billboard.

1985 Les emissores de Sud Àfrica censuren a Steve Wonder

Les emissores de ràdio del Sud d’Àfrica censuren les cançons de Steve Wonder, just després de què el cantant dediqués l’Oscar que havia guanyat per la cançó “I just called to say I love you” a Nelson Mandela.