Efemèrides 4 de març


1951 Neix Chris Rea


El reconegut cantautor va néixer a Middlesbourg i al llarg de la seva gran carrera musical ha creat cançons com Road To Hell amb la que va aconseguir grans èxits de vendes i de crítiques.1978 Bee Gees estan 17 setmanes al nº1 amb How Deep Is Your Love

- Publicitat -

La mítica banda de pop britànica aconsegueix quedar-se 17 setmanes seguides al primer lloc de les llistes més importants del món amb una de les cançons més bones del grup. How Deep Is Your Love també és considerada de les millors cançons romàntiques de la història.

1979 Randy Jackson de Jackson Five resultava greument ferit


Va ser a un accident de trànsit en el qual es va trencar totes dues cames. Tot i que en aquells moments la seva vida no corria perill va ser per culpa d’una de les infermeres a la sala d’emergències on, en donar-li una injecció que no devia, la seva vida va trontollar per uns moments. Finalment però es va salvar sense cap seqüela.

2003 Evanescense publiquen el seu debut Fallen

El grup d’Amy Lee van començar la seva carrera el 2003 amb Fallen, un disc molt ben rebut pel públic i la crítica, que va quedar meravellat gràcies a temes com Bring me to life, My immortal o Going under.
Va vendre més de 17 milions de còpies a tot el món durant aquell gloriós any.