Efemèrides 10 d’abril


1963 Neix el cantant Mark Oliver Everett


Cantant i compositor de Eels, també és conegut com Mr E o E, a part també se’l coneix per la seva faceta de pianista o fins i tot bateria.
Ha editat un bon grapat de discs amb Eels, però també en solitari.


1967 Something Stupid lidera als Estats Units

Nancy Sinatra va arribar al primer lloc de la llista Billboard gràcies a Something stupid, on cantava al costat del seu pare. La cançó va assolir una gran popularitat, fins que anys més tard, Robbie Williams i Nicole Kidman en farien una nova versió.

1970 Paul McCartney anuncia que deixa els Beatles

- Publicitat -

Els Beatles van acabar la dècada dels 60 amb un nivell de fama molt impressionant, tant que fins i tot la corona britànica els va nomenar Membres de l’Ordre de l’Imperi Britànic. Una banda que no va parar d’oferir bons concerts i un bon grapat de cançons que han passat a la història de la música. A principis dels 70 alguns dels seus components van iniciar carreres en solitari i John Lennon va conèixer a Yoko Ono, fet que provocaria que res fos igual en el grup i Lennon s’allunyés dels seus companys. Després de la publicació de Let it be, Paul va decidir abandonar la banda i engegar una carrera en solitari, que s’ha allargat fins a l’actualitat.