Efemèrides 13 d’abril

1946 Neix el cantant Al Green

Una de les grans llegendes de la música soul i gospel, que va aconseguir enorme popularitat a la dècada dels 70, amb temes com Let’s stay together, You Ought to be with Me o I’m Still in Love with You.
A mitjans dels 90 va entrar al Saló de la Fama.

- Publicitat -

1973 David Bowie publica el disc Aladdin Sane

Va suposar el sisè disc pel cantant i el primer que va escriure des del genuí estat d’estrella del pop, després de l’aclamat The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars, considerat un dels seus millors treballs.

2013 Mor el baixista de Deftones, Chi Cheng, després d’estar alguns anys en coma

El baixista del grup, va patir un accident de cotxe l’any 2008 i va entrar en coma. 4 anys després es va informar que es trobava en un estat parcialment conscient, i tenint la possibilitat de moure parcialment les cames. Però era incapaç d’articular paraula o de moure’s. L’any següent moriria al seu apartament a conseqüència d’una aturada cardíaca.