Efemèrides 14 d’abril


1945 Neix Ritchie Blackmore
Richie Blackmore és un dels co-fundadors de Deep Purple. Va néixer a Weston Super-Mare, Regne Unit. De 1968 a 1975 es va quedar a Deep Purple, per marxar a Rainbow fins a l’any 1984, que torna a Deep Purple. L’any 1997 posa en marxa el projecte Blackmore’s Night.   
1976 Stevie Wonder firma amb Motown un contracte milionari 
L’àlbum portava incloses cançons com I Wish o Isn’t She Lovely, a més va guanyar un grammy a Millor Àlbum de l’Any. Després, Wonder va perdre la seva capacitat de fer música amb tant d’èxit fins que va fer la cançó que va ser Banda Sonora de la pel·lícula de Gene Wilder La Mujer de Rojo amb la cançó I Just Called To Say I Love You.  
1987 Fleetwood Mac publica Tango In The Night
S’ajunta Fleetwood Mac per publicar un nou àlbum sota el títol de Tango In The Night. L’àlbum va portar bones vendes gràcies a cançons com Big Love, Little Lies, Seven Wonders, Everywhere o Carolina. L’any 2003 van treure un àlbum sota el títol, Say You Will

- Publicitat -