Efemèrides 15 d’abril

1952 Neix David Byrne de Talking Heads
David Byrne és el compositor, cantant, guitarrista escocès que també va provar sort al món del teatre. Va agafar la nacionalitat americana. És un dels membres fundadors i compositor de la banda Talking Heads. També ha filmat documentals, dirigit pel·lícules i ha publicat llibres de fotografia. 

1971 The Beatles guanya un Oscar  per la Banda Sonora de la pel·lícula Let It Be
Durant la gravació de la pel·lícula, la banda va començar a discutir-se bastant. Les sessions d’assaig es van tornar inacabables i va haver alguna discussió forta. Tot i així, Let It Be va acabar sent molt reconeguda i va rebre un premi de l’Acadèmia.  
1986 Kiss, número 1 a Billboard
Amb l’arribada de Parade, Prince col·locava una de les cançons que anava inclosa, Kiss, al número 1 de la llista Billboard. Aquesta cançó era interpretada amb la seva banda The Revolution.

1993 REM editen el senzill Everybody hurts

Una de les balades per excel·lència del grup de Michael Stipe i incloses al disc Automatic for the people. Es va convertir en una de les cançons més imprescindibles de la banda i dels seus seguidors, i se n’han fet un bon grapat de versions, algunes fins i tot benèfiques.

- Publicitat -
2001 Mor Joey Ramone
Mor Joey Ramone, el líder de Ramones, degut a un càncer limfàtic. El seu nom de veritat era Jeffrey Hyman. Tota la banda va canviar el seu cognom per Ramone. Gravar el seu primer àlbum els va costar 6000 dòlars i així van aconseguir ser un model a seguir al Regne Unit.