Efemèrides 19 d’abril

1965 The Beatles editen Ticket to ride als Estats Units


Tot i que al Regne Unit es va editar un 9 d’abril, als Estats Units no ho va fer fins 10 dies després. La cançó formava part del disc Help, i tenia com a cara B la cançó Yes It Is. La cançó va ser número 1 en aquell país i en un bon grapat més.


1980 / 2016 Brian Johnson s’uneix a la banda AC/DC i l’abandona 36 anys després

Just el mateix 19 d’abril, Brian Johnson va entrar a formar part dels AC/DC, i anys més tard en deixaria de ser el cantant. Va entrar per substituir a Bon Scott, que havia mort aquell mateix any i el primer disc que va gravar amb el grup va ser Back in Black.
El 2016 i com a conseqüència de problemes auditius va haver de deixar el grup i va ser substituït per Axl Rose.

1980 R.E.M. ofereixen el primer concert sota aquest nom

Unes 150 persones van poder gaudir del primer directe dels R.E.M., que va tenir lloc al 11:11 Koffee Club, en Georgia.
La banda es mantindria en actiu més de 30 anys, deixant-nos peces com Losing my religion, Shiny Happy People, Imitation of Life o Everybody hurts entre moltes altres.

1989 Madonna situa Like a Prayer com a número a la llista americana

El disc va ser un punt d’inflexió en la seva carrera i va situar-se com el més venut als Estats Units i en molts altres països. En el treball figuraven cançons com Cherish, Express Yourself o la peça que donava nom al disc, que va arribar fins al número 1.