Efemèrides 2 d’abril 


1964 Els Beach Boys graven la mítica cançó “I get around”

El primer número 1 de la mítica banda. “I Get Around” va ser editat al 1964 i distribuït per Capitol Records. El costat B era “Don’t Worry Baby”, editat per separat va aconseguir el posat n.º 24 als Estats Units. “I Get Around”
va ser el primer tall a arribar al número 1 als Estats Units. També va aconseguir el n.º 7 en el Regne Unit. Aquest tall
ser l’avanç de The Beach Boys en el Regne Unit, aconseguint el posat n.º 7 en un gràfic que durant mesos només havia vist bandes britàniques. Va ser empès efusivamente per Mick Jagger en la televisió britànica Juke Box Jury.

 

- Publicitat -

1952 Neix el baixista de Lynyrd Skynyrd

Leon Wilkeson va nèixer el 2 d’abril de 1952 en Newport. Va ser un músic nord-americà, popular per haver estat el baixista de la banda Lynyrd Skynyrd des de 1972 fins a la seva defunció en 2001. Va conèixer a Ronnie Van Zant a l’escola, amb el qual va formar el grup the Collegiates, per crear uns anys després a Lynyrd Skynyrd. 

Wilkeson va morir el 27 de juliol de 2001 en un hotel; tenia 49 anys. Wilkeson sofria una malaltia del fetge. La seva mort va ser atribuïda a causes naturals. La banda li va dedicar a la seva memòria la cançó “Mad Hatter” de l’àlbum de 2003 Vicious Cycle.