Efemèrides 28 d’abril 


1999 Tom Petty and The Heartbreakers reben una estrella al Walk of Fame de Hollywood

A més a més de la música, la qual ha estat la millor sortida professional, la banda va fer un tast al món del cinema. Aquesta pinzellada va ser tenir tant d’èxit que els va fer guanyadors d’una estrella a Hollywood al 1999, a més a més del seu pas per la indústria discogràfica. Aquell mateix any, publicaven el seu penúltim treball “Echo”, àlbum que va arribar al número 10 de les llistes a EEUU.


1983 Beat it de Michael Jackson arriba al número 1 de Billboard

El famós videoclip de la cançó, on es recollia un duel entre joves, va ser un èxit mundial. La cançó formava part d’un àlbum on hi havia grans temes com Billie Jean, Thriller, Wanna be startin’ something’ o The girl is mine amb la que col·laborava el mateix Paul McCartney. 

- Publicitat -