1974 Neix el guitarrista Drew Shirley

El guitarrista de rock se’l coneix per formar part del grup Switchfoot, des del 2005 fins a l’actualitat. Amb ells ha editat treballs com Oh! Gravity, Hello Hurricane o Where the light shines through, editat el 2016.

1985 Neix la cantant Leona Lewis

- Publicitat -

La britànica es va donar a conèixer després de vèncer en la tercera edició del programa X Factor i a partir d’aquí va començar una carrera plena d’èxits, en especial amb el seu debut Spirit, amb temes com Bleeding love o Better in time, que ràpidament van assolir la fama.
Després arribaria Echo, que tot i les bones xifres aconseguides, no eren tan espectaculars com les del primer disc.
La seva última referència discogràfica va ser I Am, el 2015, que no va acabar de despuntar en cap part del planeta i els seus senzills van passar sense pena ni glòria.