Efemèrides 5 d’abril


1950: Neix Agnetha Fältskog


Neix a Suècia una de les integrants de la famosa banda ABBA. També va publicar material en solitari, aconseguint fins i tot algun número 1 al seu país. Va estar molts anys desapareguda de la vida pública i de la música, i des del 2004 que torna a estar en actiu.


1985: We Are The World sona simultàniament a més de 5000 emissores de tot el món


Aquesta cançó, gravada el 25 de gener del mateix any, va unir les millors veus de l’època per tal de complir el projecte de Michael Jackson i Lionel Richie que consistia en obtenir diners per combatre la fam a Àfrica. La cançó immediatament va arribar al primer lloc de les llistes dels Estats Units i va guanyar un Grammy un any més tard com a millor gravació de l’any.

1994: Mor Kurt Cobain


La nit del 4 de març, l’artista de Nirvana va ser ingressat a l’hospital en estat de coma a causa d’un accident, encara que sospiten que es va tractar d’un intent de suïcidi, ja que s’havia pres una sèrie de pastilles. Sospita que es va confirmar quan el 5 d’abril es va disparar al cap amb una escopeta. El cos el va localitzar un electricista, que va trobar una nota de suïcidi suposadament dedicada a la seva filla.

- Publicitat -