Efèmerides 6 d’abril

1965 Surt l’EP Beatles For Sale de The Beatles

Beatles For Sale és l’octau EP que va treure la banda britànica, està format per quatre cançons. Una de les cançons és una versió de la cançó de Chuck Berry, Rock And Roll Music, cantada per John Lennon. A més, aquest Ep té una continuació que es diu Beatles For Sale (No. 2).

1977 Dancing Queen, número 1 a la llista Billboard

Dancing Queen d’ABBA arribava just al número 1 de la llista Billboard. S’hi recollien també èxits com Money, Money, Money i Knowing Me, Knowing You. Després van publicar  més àlbums, d’entre ells Super Trouper (1980) i després la banda va decidir dissoldre’s.

1985 Gilbert O’Sullivan recupera als tribunals els drets d’Alone Again, Naturally

Gilbert O’Sullivan va entrar en judici per rebre el 100% dels beneficis de les seves cançons contra el seu mànager, Gordon Mills, qui s’emportava el 50%.  El 6 d’abril es va decidir que Mills havia de pagar a O’Sullivan els drets no liquidats d’Alone Again, Naturally
- Publicitat -