Efemèrides 7 d’abril


1915 Neix Billie Holiday

Eleanora Fagan Cough, coneguda com a Billie Holiday, neix a Philadelphia, Pensylvannia. És considerada una de les millors cantants de blues i jazz. La seva carrera musical va començar acompanyant a Benny Goodman a la cançó Your Mother’s Son In Law.
1969 John Lennon grava Give Peace a Chance
La cançó va ser gravada durant la seva lluna de mel en un hotel a Toronto, Canadà. Give Peace A Chance s’ha tornat en un himne pacifista durant els anys, Lennon la va gravar com a protesta per la guerra de Vietnam.
1978 The Police llança Roxanne

Roxanne és el segon senzill amb el qual es pot veure l’inici de la trajectòria de The Police. Tot i que va ser llançada l’any 1978, fins a 1979 no es va convertir en el que seria una de les cançons més representatives de la banda. Roxanne, que parla de l’amor cap a una prostituta, va arribar a encapçalar el número 383 de les 500 millors cançons de tota la història segons la revista Rolling Stone.  

- Publicitat -