Efemèrides 8 d’abril


1962 Neix Izzy Stradlin, el guitarrista de Guns And Roses


Neix un dia com avui el guitarrista de la banda Guns And Roses. És un compositor, músic, guitarrista i productor americà dels seus propis àlbums. Stradlin va marxar de la banda tres cops.

1963 Neix Julian Lennon

John Charles Julian Lennon és el cantant, músic i compositor anglès fill de John Lennon i Cynthia Powell. El nom Julian venia  a ser un homenatge de la mare de John Lennon, Julia.

1988 R.E.M es passa a Warner

Amb Murmur van treure a Thriller, del mateix Michael Jackson, de la llista de millor àlbum de l’any segons la revista Rolling Stone. Va estar gravat amb IRS Records, companyia amb la qual van gravar quatre àlbums. És en aquell moment quan decideixen canviar de discogràfica a una molt més gran: Warner. Green és l’àlbum que consolida l’entrada de R.E.M a Warner.

2008 Es publica Just Dance de Lady Gaga


Un dia com avui es publicava Just Dance, el senzill de Lady Gaga que la va llançar a la fama d’una manera espectacular. Era una desconeguda abans d’escriure aquesta cançó i en poc més d’un any va arribar al número 1 mundial, tot i que al gener del 2009 ja era número 1 a la llista Billboard.