Efemèrides 9 d’abril
1979 Donna Summer reb un Oscar per Last Dance

La pel·lícula Por Fin Es Viernes, Donna Summer va rebre un Oscar a Millor Cançó que havia estat Last Dance competint aquell mateix any contra la Banda Sonora de Grease

1983 Irene Cara guanya l’Oscar a millor cançó amb Flashdance… What A Feeling
La pel·lícula era del director Adrian Lyne i tot i que va ser un èxit, el que més va perdurar va ser la Banda Sonora. Irene Cara va rebre un Oscar a la Millor Cançó de l’Any, que havia estat el tema més conegut de tota la Banda Sonora. Tot i així, Cara no va rebre només l’Oscar, Flashdance va rebre aquell mateix any un Grammy a Millor Banda Sonora Original.

1994 The Offspring editen Smash

Aquell any es va publicar un dels grans discs de la banda americana, on trobàvem cançons com Self Esteem, Come out and play o Gotta get away. 

- Publicitat -
2003 Robbie Williams deceb a EMI amb Escapology
Williams havia firmat un contracte proper als 100 milions de dòlars per passar de Chrysalis a EMI per a la distribució dels seus CDs. Robbie Williams havia tingut molt bones vendes amb els seus antics àlbums com I’ve Been Expecting you o Sing When You’re Winning, però Escapology, l’àlbum que sortia amb EMI, no va tenir èxit fora del Regne Unit.