Efemèrides 23 de maig

1970 Peter Green deixa Fleetwood Mac
Després de diferents problemes amb les drogues, Peter Green finalment va deixar la banda amb una última cançó The Green Manalishi. Posteriorment va iniciar una carrera musical solitària, el seu primer àlbum es va titular The End Of The Game.
1974 Neix Jewel
Jewel Kilcher, més coneguda com a Jewel, neix tal dia com avui al 1974 als Estats Units. És una cantautora, actriu i escriptora. El seu primer àlbum debut, Pieces of Me, va sortir el 25 de febrer de 1995 convertint-se en un gran èxit. 
1984 Tina Turner llança Private Dancer
Després de la separació amb Ike Turner, Tina Turner fitxa per EMI i és així quan grava l’àlbum Private Dancer que és, per a molts, un dels seus millors àlbums. Aquest té cançons com What’s love got to do with it escrit per Mark Knopfler.

Aquest àlbum va ser nominat a 6 Premis Grammy dels quals en va guanyar 4.