Efemèrides 4 maig


1928 Neix Maynard Ferguson

Neix el trompetista i músic canadenc Maynard Ferguson. Aquest artista es va fer conèixer quan va realitzar la cançó “Ahora voy a volar (Gonna fly now)”, per la pel·lícula ‘Rocky’, cançó per la que va ser nominat als premis Grammy l’any 1978.
1970 Neix el líder de The New Radicals

Gregg Alexander és un productor i cantant, conegut per haver format part de The New Radicals, que sobretot se’ls coneix per temes com You Get What You Give, editat l’any 1998 i amb el qual assoliria gran èxit mundial. 

1974 Waterloo arriba al nº 1 de la llista britànica


El conegut grup suec ABBA va guanyar amb la cançó “Waterloo” a la 19a edició del festival Eurovisió i gràcies a aquest èxit, van arribar a ser coneguts per tot el món, arribant al número 1 de la llista d’èxits britànica, entre altres.

- Publicitat -

1991 Phil Collins i Al Jarreau reben el màxim grau honorífic 


El Berklee College of Music (fundat l’any 1945 a Boston) és una universitat independent de música que dóna el màxim grau honorífic en música als artistes Phil Collins i Al Jarreau.