Efemèrides 14 de juny


1961 Neix Boy George

George Alan O’Dowd, més conegut com a Boy George, és un cantant, dissenyador de moda i DJ britànic que va aconseguir un alt nivell de fama amb el seu grup Culture Club en els anys 80.
El seu primer èxit, editat el 1982, va ser Do you really want to hurt me?, que es va convertir en un èxit mundial i va arribar al número u a diversos països. Després, van seguir I’ll Tumble 4 Ya, Time (Clock Of The Heart) i el primer àlbum Kissing To Be Clever. Els èxits es van seguir succeint amb el segon àlbum Colour By Numbers, el disc amb major èxit en la història de la banda, que va aconseguir que cançons com Karma Chameleon i Miss Me Blind es convertissin en clàssics dels anys vuitanta. Implicat en un escàndol per consum de cocaïna i heroïna, Culture Club es va dissoldre i George va començar la seva carrera com a solista.

1982 The Pretenders acomiaden al seu baixista per un problema amb les drogues

- Publicitat -

Pete Farndon va ser expulsat del grup a causa dels seus problemes amb les drogues. Les relacions amb la resta de components s’havien deteriorat i van decidir expulsar-lo del grup, ja que s’havia tornat intractable.
Curiosament no va ser l’únic membre del grup addicte a les drogues, ja que un altre dels fundadors, James Honeyman-Scott també es va enganxar i va morir dos dies després de l’expulsió del grup de Farndon. El mateix Farndon perdria la vida l’abril del 1983 després d’injectar-se heroïna.