Un any més ens vam acostar fins al fòrum romà d’Empúries per gaudir de bona música en un ambient de luxe en un dels festivals més imprescindibles i ben muntats que trobem al territori. Un d’aquells festivals on els organitzadors saben el que fan i l’artista s’impregna d’aquest bon rotllo col·lectiu.

La nit del dissabte ens va deixar el bon directe de Paula Valls, que presentava el seu disc I Am i que va defensar a la perfecció en els gairebé tres quarts d’hora que va estar sobre l’escenari. Va deixar bocabadats els que encara no la coneixien i potser una mica més enamorats d’ella els qui en som fans incondicionals.

En Joan Dausà era l’altre gran artista de la jornada de tancament i el cantant continuava amb la seva gira d’Ara som gegants, on està fent sold out en pràcticament tots els concerts on actua.

- Publicitat -

Abans d’oferir el seu vam poder conversar amb ell en una nova producció al costat dels companys de Ràdio Capital de l’Empordà.