Entrevista a Porto Bello: ‘Si no apareixen concerts, anem directes al pou’

Entrevistem al Tonet Blàzquez el cantant dels Porto Bello per parlar de La llei universal

El 2020 ha estat un any terrible pel sector musical i el 2021 no ha començat especialment millor. Però la cultura no s’atura i a principis d’aquest any els Porto Bello van publicar el seu tercer disc “La Llei Universal” i avui hem conversat amb el seu cantant en Tonet Blàzquez que ens ha explicat detalls del disc, de la gira i de la seva situació actual, tant a nivell personal com amb el grup.

Li hem preguntat com van viure el 2020 amb el confinament i la pandèmia i ens ha explicat això:

https://www.primerafila.cat/wp-content/uploads/2021/01/confinament-2020.mp3?_=1

Amb aquest nou disc han volgut experimentar amb sons electrònics i ens ha explicat la rebuda que han tingut amb els seus seguidors:

https://www.primerafila.cat/wp-content/uploads/2021/01/nova-sonoritat-exit.mp3?_=2

En un moment on hi ha molta incertesa sobre quan es podran fer concerts, ens ha avançat que si no passa res el 9 d’abril presentaran les noves cançons a Tarragona. Li hem preguntat sobre la seva nova gira i sobre com volen que soni:

https://www.primerafila.cat/wp-content/uploads/2021/01/so-del-nou-directe.mp3?_=3

En Tonet ens ha comentat les ganes que tenen de fer concerts després d’un 2020 on només van poder oferir un sol directe i així s’ha expressat:

https://www.primerafila.cat/wp-content/uploads/2021/01/gira-2020-i-presentacio-2021.mp3?_=4

En uns mesos on el sector musical i cultural ha quedat molt tocat, ens ha explicat com ho han viscut Porto Bello i com podria ser el futur del grup si no sortissin concerts:

https://www.primerafila.cat/wp-content/uploads/2021/01/problemes-economics.mp3?_=5

Hem volgut saber si durant aquest temps que tot s’ha aturat si és dels que tenia una altra feina i ha pogut viure gràcies a ella o com ha viscut laboralment aquesta pandèmia:

https://www.primerafila.cat/wp-content/uploads/2021/01/dedicarse-nomes-a-la-musica1.mp3?_=6

També hem parlat de les ajudes econòmiques que hi ha hagut del Departament de Cultura envers al sector cultural i així és com ha rebut:

https://www.primerafila.cat/wp-content/uploads/2021/01/subvencions.mp3?_=7

Si el 2020 es van haver de cancel·lar molts concerts no està molt clar si es podran dur a terme gaires directes aquest any i tot està molt aturat. Així ens ho explicava en Tonet:

https://www.primerafila.cat/wp-content/uploads/2021/01/concerts-2021.mp3?_=8

Si no passa res el 9 d’abril hi haurà la presentació de La Llei Universal al Camp de Mart de Tarragona, que s’adaptarà a les noves mesures de seguretat i que no haurien de fer inviable la celebració del concert.

https://www.primerafila.cat/wp-content/uploads/2021/01/seguretat-concert.mp3?_=9

Per acabar també li hem volgut preguntar pel públic que va als seus concerts, pels que repeteixen a més d’un directe i ens ha parlat d’uns seguidors molt fidels que tenen, com són La Clika de Vilanova.

https://www.primerafila.cat/wp-content/uploads/2021/01/fans.mp3?_=10

Ja ho sabeu, el disc el podeu adquirir al seu web i si tot va bé el 9 d’abril els podeu veure a Tarragona.

Exit mobile version