Entrevista a Judit Neddermann: “La meva mare ha tingut molt a veure amb el meu recorregut musical”

Parlem amb la cantant catalana que acaba de publicar el disc Aire

Divendres passat va publicar-se el quart disc de la Judit Neddermann anomenat “Aire” i des de Primera Fila hem volgut conèixer detalls del treball, que en poques hores ja era número 1 de vendes a iTunes. Li hem preguntat com va viure el moment que va assabentar-se que era el disc més venut de l’estat espanyol:

https://www.primerafila.cat/wp-content/uploads/2021/02/1-numero-1-itunes.mp3?_=1

Ens ha explicat que han estat moltes les persones que van prereservar el disc i que ha rebut molts bons comentaris respecte a les seves noves cançons i ens ha comentat com ha estat aquest inici d’etapa.

https://www.primerafila.cat/wp-content/uploads/2021/02/2-rebuda.mp3?_=2

Aquest ha estat el seu primer disc en castellà i va ser el músic Alejandro Sanz qui va animar-la perquè ho provés. El treball s’havia de publicar l’any passat però va aparèixer la Covid…

https://www.primerafila.cat/wp-content/uploads/2021/02/3-creacio-disc.mp3?_=3

També hem volgut saber detalls de la producció i de com s’ha sentit a l’hora de crear els nous temes amb l’Arnau Figueres.

https://www.primerafila.cat/wp-content/uploads/2021/02/4-produccio.mp3?_=4

El disc inclou una cançó en català al costat de la seva germana Meritxell. I ens ha explicat com n’és d’especial ‘Jo et canto a tu’ i a qui va dedicada.

https://www.primerafila.cat/wp-content/uploads/2021/02/5-cancons-dedicades-familia.mp3?_=5

La majoria de les peces d'”Aire” són en castellà, després de la proposta que li va fer l’Alejandro Sanz i la inspiració va ser molt gran. També afegeix que amb les cançons s’ha sentit igual de sincera que amb els altres i que tots ells són igual d’especials per ella.

https://www.primerafila.cat/wp-content/uploads/2021/02/7-disc-castella1.mp3?_=6

A finals de març presentarà el disc a Girona i a Barcelona i tot i que ja va tancant concerts, encara tot és una mica incert. Per acabar hem volgut saber com serà la gira i en quin format té ganes de fer-la.

https://www.primerafila.cat/wp-content/uploads/2021/02/8-concerts.mp3?_=7

Pots escoltar l’entrevista sencera a continuació:

Exit mobile version