Hem conversat amb en Cesk Freixas que aquest dimarts ha editat “Memòria” un disc on evoca tota la seva maduresa poètica i on hi trobem textos literaris cuidats fins al darrer detall.

Li hem preguntat per les sensacions que té després d’haver editat el disc i ens ha explicat que creu que segurament és el disc que explica qui és el Cesk Freixas cantautor.

Sobre les cançons del disc hem volgut saber si tenia clar que ‘Voler l’impossible’ havia de ser la que obria el treball i ens ha explicat que potser molta gent no ho sap, però el procés d’escollir l’ordre de les cançons també està estudiat fins l’últim detall.

- Publicitat -

Un disc que captiva del primer fins a l’últim instant, amb sentits homenatges a poetes o el so que ha creat en algunes cançons com ‘Elegia’ la peça dedicada a Salvador Puig Antich i que està rebent molt bones crítiques.

Sobre els concerts de presentació ens ha dit que la pandèmia tampoc els ha obligat a fer molts canvis, ja que ja acostumen a fer directes en format acústic.

I davant de la incertesa que viu el sector cultural, ha explicat que no poden donar moltes dates de concert, ja que no se sap si finalment algunes d’elles es podrien arribar a celebrar, per aquest motiu va anunciant-les poc a poc.

Després de 17 anys en l’ofici de fer cançons, Cesk Freixas signa el seu disc més brillant i madur.