Ahir publicàvem el llistat que des de Shazam es feia sobre quines creien que serien les cançons que més sonarien aquest estiu. Però avui volem ser nosaltres des del PNDR qui fem la nostra llista, tenint en compte, que encara no s’ha estrenat la cançó de l’anunci d’Estrella Damm, que és una de les típiques que sona amb força cada temporada.
A la llista us proposarem 10 cançons i una de regal, que pensem que poden ser importants els següents mesos. En el cas de les dues cançons del Mundial de Futbol, Shakira amb La la la i Pitbull & J.Lo amb We are one, és evident que sonaran sense parar o sigui que ja ni les posem.

CANÇONS DE L’ESTIU 2014

CALVIN HARRIS – SUMMER

- Publicitat -
Calvin Harris és un especialista a crear temes que ho peten i fa diverses setmanes que està fent sonar aquesta cançó, amb un títol que ens fa pensar que s’allargarà més enllà de la primavera.

ENRIQUE IGLESIAS & SEAN PAUL – BAILANDO

Aquesta cançó avisem que té una tornada d’aquelles que quan l’escoltes, enganxa de mala manera. Ja ha estat número 1 en les llistes de senzills en alguns països, com Espanya i serà una de les que més ens farà ballar aquest estiu.

MR PROPZ – WAVES (ROBIN SCHULZ REMIX)

Un exemple de cançó elegant, que està funcionant bé a les llistes d’èxits, que ha estat número 1 en més d’una ocasió al Regne Unit i que de cop, l’estàs escoltant i penses, ostres, m’agrada!
Tot i que amb Waves ha aconseguit la popularitat, Mr Propz, porta des del 2007 en el món de la música.

IGGY AZALEA & CHARLI XCX – FANCY

L’any passat ens vam fer tips de ballar al ritme de les Icona Pop amb I love it, un tema on cantava també Charli XCX, que ara s’ajunta d’Iggy Azalea, per portar-nos una proposta fresca i interessant, que està aconseguint enorme èxit, sobretot als Estats Units, però també ja a alguns països europeus.

COLDPLAY – A SKY FULL OF STARS

La nova cançó de Coldplay amb la producció d’Avicii, també és d’aquelles que poden arribar a ser de les més sonades a l’estiu. I només falta que algun DJ, li faci algun remix, que encara sonarà molt més.
Ja quan va editar-se el senzill, va ser número 1 a més de 70 països. Èxit assegurat.

ED SHEERAN – SING

Amb aquest tema coincidim amb els de Shazam i és que el nou senzill d’Ed Sheeran té molta força i energia, dóna bon rotllet, gràcies a la producció de Pharrell Williams i cada cop té més presència en les llistes d’arreu del planeta.

MILKY CHANCE – STOLEN DANCE

Des d’Alemanya ens arriba una altra elegant proposta que signen els Milky Chance, una banda de pop-folk amb influències reggae i tocs d’electrònica, que estan conquistant el continent, gràcies a aquesta cançó, que el primer cop que la sents, et passa una cosa similar al que ens va passar amb Gotye i el Somebody that I used to know, però que acaba enganxant molt.

RITA ORA – I WILL NEVER LET YOU DOWN

Un cop més, ens arriba un tema amb Calvin Harris a la producció, que li dóna el toc necessari perquè funcioni. Rita Ora, posa la veu, fent-la una cançó que no passarà a la història de la música, però tampoc és el que pretén. Ja ha sigut número 1 al Regne Unit.

CHROMEO – JEALOUS

Aquest grup és un dels que ens agrada més al PNDR, i ens agradaria que sonés amb força aquest estiu. De moment algunes emissores del país ja aposten per ella, cosa que és un bon pas, perquè no pari de sonar a tot arreu. Li falta algun anunci de la tele i ja ho tindrà tot. La qualitat ja la té de sobres.

PHARRELL WILLIAMS – MARILYN MONROE

I com que no pot haver-hi un estiu sense aquest home, ens quedem amb el relleu de Happy (tema que tot i que va arribar al gener, estem convençuts que a l’estiu seguirà sonant), Marilyn Monroe, una cançó dedicada a les noies en general. Dubtem que superi l’enorme èxit de Happy, però és un bon relleu per no acabar-nos cansant de tanta felicitat.

OQUES GRASSES – SEXY

I la darrera de les propostes, d’una banda de casa, Oques Grasses, amb aquesta fresca i divertida cançó, que des d’aquí proposem com a cançó de l’estiu en l’àmbit català. Animem a TV3 a fer que sigui la cançó de moda en els mesos d’estiu.