Poc a poc ens anem aproximant a les cançons més importants de l’any, en aquesta nova part repassarem del número 40 fins el 21.

Recupera la primera part (100-81)
Recupera la segona part (80-61)
Recupera la tercera part (60-41)

Les 100 cançons del 2016 (40-21)

- Publicitat -

40 Jordi Ninus – Junts

Jordi Ninus ens va captivar a tots amb Junts, l’explosiva i brillant cançó que presentava París, el seu nou disc, plegat de bones cançons i col·laboracions, convertint el disc, en un dels més grans de l’any. Junts així mateix, va ser escollida com la cançó de l’estiu i va catapultar la fama de Ninus, que demostra concert rere concert, que té més que merescuda la fama i popularitat que ha aconseguit.

39 Adele – Hello

L’any passat, Adele se situava en desena posició amb Hello, la presentació de 25, el seu esperat disc, i finalment aquest any torna a aparèixer al resum de l’any, ja que el tema evidentment va tenir molt més recorregut. Hello va liderar les principals llistes del planeta, però no va ser l’única. I el disc, en poques setmanes va aconseguir unes xifres de vendes del tot espectaculars.

38 OneRepublic – Wherever I Go

El nou disc de OneRepublic no ha tingut el mateix èxit que anteriors treballs, però per sort el primer senzill, aquest Wherever I Go sí que ens va deixar molt bones sensacions, que després no es van igualar amb la resta de peces.

37 David Guetta & Zara Larsson – This one’s for you

La cançó oficial de l’Eurocopa de futbol la van signar David Guetta i Zara Larsson, que van aconseguir que sonés més enllà d’aquesta competició esportiva i que el seu ritme s’enganxés durant alguns mesos més.




36 Animal – Fets a mida

Una de les revelacions musicals de l’any! Quin gran debut dels Animal, i que bo és el disc Més enllà de les paraules. Aquesta va ser la segona que ens van presentar i va captivar-nos des de l’inici, provocant moments d’autèntic deliri durant els seus directes.

35 Jonas Blue & JP Cooper – Perfect strangers

Si amb Fast Car, Jonas Blue ens va agafar totalment desprevinguts, quan va arribar aquest Perfect Strangers, ja sabíem del que era capaç, i tot i així, tampoc haguéssim pensat que el tema hauria arribat tan amunt en segons quines llistes. Però ja sigui perquè tot el que toca es converteix en or o pel gran moment que viu aquest tipus de música, s’ha convertit en una de les imprescindibles del 2016.

34 DNCE – Cake by the ocean

Gran debut d’un dels germans Jonas, amb DNCE! Cake by the ocean tenia tots els ingredients que ha de tenir una peça perquè acabin agradant a la majoria de la població. S’haurà de veure si la cosa tindrà continuïtat o no.

33 Zara Larsson – Lush Life

La sueca Zara Larsson s’ha fet tips de sonar el 2016, ja sigui amb la seva col·laboració amb David Guetta, amb el seu nou senzill Ain’t my fault o amb Lush Life, el tema que al nostre entendre l’ha catapultat a la fama mundial i li ha donat l’oportunitat de triomfar i competir amb altres artistes pop.

32 Red Hot Chili Peppers – Dark Necessities

Ja fa molts anys que Red Hot Chili Peppers es dediquen a això de la música, i tot i així, encara continuen regalant-nos bones cançons com aquest Dark Necessities, una de les interessants propostes del seu disc The Getaway, que van presentar en un Palau Sant Jordi, que estava ple fins a la bandera.

31 Kungs vs Cookin’ on 3 Burners – This Girl

Un altre exemple del gran moment que viu el deep house, és el de Kungs i aquest This Girl, que va aparèixer abans de l’estiu i que no ha parat de sonar des de llavors. A més, s’ha convertit en un dels temes més cercats a través de Shazam i ballat a les discoteques del país. L’èxit de This girl, ha propiciat algunes seqüeles, que de moment no li arriben a la sola de la sabata.

30 Bastille – Good Grief

Bastille ens han donat moltes alegries al llarg de l’any, primer amb el seu nou disc Wild World, després amb el tema Good Grief, i posteriorment amb l’anunci d’un concert a Barcelona pel 2017. Good Grief és una peça que enganxa moltíssim, de fet la redacció del PNDR li encanta i ja espera el concert per cantar-la ben fort.

29 Twenty One Pilots – Heathens

Twenty One Pilots són una de les bandes revelació del 2016, ja sigui amb les cançons de Blurryface, com aquest Heathens, que formava part de la banda sonora de Suicide Squad. Totes elles posseeixen una gràcia especial, que sembla que les hagin tocat amb una vareta màgica, capaç d’aconseguir que siguin un èxit brutal.

28 Matt Simons – Catch and release

Al llarg de la història de la música hi ha hagut molts Matt Simons, artistes que han aconseguit un enorme èxit amb una cançó, però que després ja tothom s’oblida d’ells, menys quan de tant en tant sona el seu tema a la ràdio. Té tota la pinta que això és el que passarà amb ell, a no sé que torni a parir un èxit tan potent com aquest, que ens va enganxar des del primer dia.

27 Oques Grasses – Cara de cul

Oques Grasses són una d’aquelles bandes de casa, que qualsevol cosa que facin ens captiva, i és que tenen una gràcia tan particular, que els fa ser diferents de la resta. A més, la veu de Josep Montero és d’aquelles que ràpidament identifiques, fet que encara els hi dóna més qualitat i presència.
Aquest any han tornat amb You Poni, un disc que ens va meravellar i on destacava aquest Cara de cul, una simpàtica peça marca de la casa. Un any més, us estimem.

26 Lukas Graham – Mama Said

Lukas Graham han estat un altre dels grups revelació de l’any, amb temes com aquest Mama Said, inclosos al seu debut de títol homònim. Van aparèixer de cop i s’haurà de veure si el seu és un pas fugaç o si es van mantenint amb el pas dels anys. De moment en el seu primer any de vida per molts, ja han parit dos grans èxits, que no està gens malament.

25 Adele – When We Were Young

Adele repeteix a la llista amb When We Were Young, una potent cançó, la cançó preferida de la seva cantant i que finalment es va quedar sense videoclip. No sabem si per aquest motiu o per l’ombra allargada de Hello, el tema no va triomfar tant com s’esperava d’ell, tot i ser una de les millors cançons del disc i de l’any.

24 Meghan Trainor – NO

Molts van ser els qui van dir NO, al nou disc de Meghan Trainor, que no va tenir ni de bon tros el mateix èxit que el seu debut, tot i aquest bon primer senzill, que per desgràcia de la seva cantant no va tenir continuïtat amb la resta de senzills. S’haurà de veure si la seva fama i èxit s’hauran acabat o encara tindrà molt més a dir.

23 Coldplay & Beyoncé – Hymn for the weekend

Al final el nou disc de Coldplay va acabar sorprenent i amagant bons senzills, que han tingut un èxit prou bo, en part gràcies a la gran col·laboració de Beyoncé o al remix que va fer Seeb d’aquest Hymn for the weekend, que en algunes bandes va acabar triomfant més que el tema original.

22 Charlie Puth – One Call Away

Després del potent Marvin Gaye al costat de Meghan Trainor, Charlie Puth va presentar aquesta deliciosa cançó anomenada One Call Away, que ens va conquerir des del primer segon i que no ens vam poder treure del cap en molt temps. I a sobre vam tenir l’oportunitat de veure com la tocava en directe al nostre país.

21 Mike Posner – I took a pill in Ibiza

Feia molts anys que no sabíem res de Mike Posner i de cop va parir aquest I took a pill in Ibiza, que el va tornar a portar a la primera línia de la música, aconseguint enorme èxit a tot el continent europeu i fent ballar a tot el personal amb aquesta cançó que va tenir certa polèmica a Eivissa pel tema que tractava del consum de pastilles.