Taylor Swift acaba de publicar el videoclip pel nou single “You need to calm down”, un tema electropop molt simpàtic. Tant en la lletra de la cançó com en les imatges del videoclip Swift “ataca” amb frases iròniques als seus “haters” i fa una dura crítica contra l’homofòbia actual als Estats Units. 

Un dels fets que ha provocat més ressò a les xarxes ha estat l’aparició de Katy Perry (disfressada d’hamburguesa) juntament amb Taylor Swift (que adopta el paper de les patates fregides). Amb aquest cameo, les dues cantants donen per tancada la seva discòrdia i inicien una nova etapa de reconciliació. 

No obstant això, hi ha hagut altres sonades aparicions dins el nou videoclip de la cantant estatunidenca. Des d’estrelles televisives com Laverne Cox o el patinador Adam Rippon; fins a tributs a Lady Gaga o Cardi B. 

El reivindicatiu videoclip és una celebració a la tolerància i la sororitat, i acaba amb una petita petició política per part de Taylor Swift per provocar un canvi en l’Amèrica profunda. 

La cançó ha revolucionat a fans de la cantant, però també ha generat una gran varietat d’opinions dins la crítica musical. Per exemple, SPIN ha afirmat que la cançó és “massa inofensiva per a significar alguna cosa”; o Pitchfork, que ha declarat directament que la cançó és “molt, molt dolenta”.