No és cap misteri que a Primera Fila som fans d’Oques Grasses des de fa molts anys, però enguany el grup d’Osona s’ha convertit en un fenomen social gràcies al disc “Fans del Sol” i a temes com ‘Sta guai’, ‘Més likes’, ‘Serem ocells’ o ‘In the night’, una de les bandes sonores del passat estiu i que ens porta acompanyant des de principis d’aquest 2019.

Aquesta setmana la mencionada ‘In the night’ ha arribat a les 42 setmanes de permanència a dins la Primera Llista, fet que la converteix en la cançó que més setmanes haurà estat entre les posicions de la llista en les més de 350 edicions que ja portem. L’anterior rècord el tenien Ed Sheeran i Beyoncé que van sumar 41 setmanes amb ‘Perfect’.

‘In the night’ va arribar a la Primera Llista el 16 de febrer, després d’algunes setmanes a la categoria dels aspirants. El número 1 el va aconseguir el primer dia de juny, posició que va mantenir dues setmanes. Es va passar l’estiu entre les primeres posicions i des de llavors que s’ha mantingut a dins la llista. Aquesta setmana estan ubicats a la posició 35 i a partir d’aquí ja tot el que sumin serà ampliar el seu rècord de permanència. També tenen a la cinquena posició el tema ‘Sta guai’, que de ben segur també aconsegueix liderar en les properes setmanes.

- Publicitat -

Llarga vida a Oques Grasses i a la seva bona música!