Aquest 25 de gener de 2021 la cantant nord-americana Alicia Keys celebra 40 anys i nosaltres li volem retre el nostre particular homenatge, en l’any que si no passa res actuarà al Palau Sant Jordi de Barcelona a principis de juliol. Un concert que s’havia de celebrar l’any passat però que per culpa de la Covid-19 es va posposar un any.

La cantant va aparèixer a les nostres vides fa 20 anys amb el disc “Songs In A Minor” i des de llavors la seva música no ha parat d’ocupar bones posicions a les llistes, de sonar a les emissores de ràdio, d’omplir concerts, de rebre premis o d’alegrar la vida a molts dels seus seguidors.

Avui hem decidit recopilar en una sola publicació 20 cançons, pels seus 20 anys de carrera musical i pels 40 que celebra.

- Publicitat -

Des del seu primer i exitós senzill ‘Fallin’, passant per la bonica ‘A Woman’s Worth’, números 1 com ‘Girl on fire’ o ‘No one’, col·laboracions amb Jack White, Jay-Z, Alejandro Sanz o James Bay o els seus darrers èxits ‘In common’ o ‘Underdog’.