Aquest dimecres dia 31 emetem el darrer programa d’aquest 2014 a La Marina FM (Bcn 102.5 FM) i volem tancar-lo ben intensament! Per això hem convidat a tots els col·laboradors a participar en aquest programa de 3 hores de duració (tot i que no descartem allargar-nos més) i que començarà com sempre a les 5 de la tarda.

Tindrem en Joan Giménez amb els videojocs, l’Aran Comín, ens portarà les errades de l’equip del programa i també de La Marina FM, la Sara Torremocha amb la moda, en Fran Boluña amb el seu espai d’humor, en Víctor Navarro amb les millors pel·lícules de l’any, ens acomiadarem com cal de l’Abril Sanchez i de la Sandra Funes, l’Oriol Capdevila ens destacarà els que ell creu que són els pitjors (sí sí, pitjors), discs del 2014 i tindrem la col·laboració especial de l’Uri Mora!

No ens oblidem d’Ariana Argudo, Arnau Martí, Marc Grèbol i Gerard López que també ens presentaran les seves habituals seccions o de Juan Carlos Rodríguez amb les seves cançons marabunteras!

- Publicitat -

Tot això i alguna sorpresa més en el darrer PNDR de l’any! I si te’l perds, cap problema! El dia 1 el tornem a emetre en el mateix horari! Com sempre a La Marina FM (Bcn 102.5 FM).

Fins llavors, que passeu unes bones festes!