L’any 2015 es presenta amb bons retorns, com el nou disc de Muse o el que sembla que serà el darrer dels Coldplay. També publiquen nous treballs, Adele, Radiohead, The Libertines, Bastille, Madonna o Dover. Bandes catalanes com Els Catarres, Obeses o Blaumut, també tenen previst publicar nous discs.

A continuació anirem a repassar alguns d’aquests llançaments, previstos pel pròxim any.

Un dels primers treballs que arribarà, és el de debut de Meghan Trainor, que impulsada per l’èxit de All About That Bass, estrenarà Title, la primera col·lecció de cançons en les què segueix la línia musical del seu famós senzill.

- Publicitat -

Fall Out Boy tornaran el 2015 amb American beauty / American psycho, el sisè treball de la banda de rock, un disc format per 11 nous temes.

També pel mes de gener s’espera el retorn de Marilyn Manson amb The pale emperor, una col·lecció de cançons, de els quals ja hem pogut escoltar alguns temes al llarg de les darreres setmanes.

Per a finals de gener, es programa el llançament d’un dels discs que més prometen pel 2015, Uptown special, el retorn de Mark Ronson, en un treball ple de col·laboracions, com Stevie Wonder o Bruno Mars, que canta en una de les cançons del moment, Uptown funk.

 

Un altre retorn és el de Mark Knopfler amb Tracker, el novè treball en solitari del líder de Dire Straits, que a més oferirà un concert a Barcelona a finals de juliol.

El febrer arribarà el nou disc de Dover, Complications, on la banda madrilenya tornarà al seu so més rocker, després del fracàs del seu darrer treball.

Happy People és el títol del segon disc de Peace, que arribarà el febrer. Estarà format per 10 noves cançons.

Un altre segon disc molt esperat, és el dels Imagine Dragons, Smoke + Mirrors, un disc que arribarà a mitjans de febrer i en el que trobarem 13 noves cançons, que seguiran la línia musical del seu reexit debut.

Uns històrics que publicaran nou disc són Scorpions, que tot i anunciar la seva separació fa 4 anys, tornen amb l’oportú nom de, Return to forever.

Noel Gallagher publicarà Chasing yesterday, el segon disc en solitari al marge dels Oasis. Un treball produït pel mateix cantant i amb la col·laboració de Johnny Marr.

El nou disc de la reina del pop es dirà Rebel Heart i es publicarà més aviat del que ella volia, a causa d’una filtració que se n’ha fet a la xarxa. Serà el dia 10 de març i en ell podrem escoltar un bon grapat de cançons amb estils variats i producció d’Avicii, Diplo o Kanye West.

Una banda que ens estimem molt al PNDR, són els Circa Waves, que presentaran el seu primer disc, Young chasers amb una de les cançons que vam recomanar fa alguns mesos, Stuck in my teeth.

El DJ suec, Avicii tornarà el 2015 amb un disc carregat de col·laboracions i aproximant-se més al so rock amb cantants com Billie Joe Armstrong de Green Day o Robbie Williams.

I com hem dit, altres artistes com Bastille, Coldplay, Muse, Mika, Gwen Stefani, Adele o The Cure, publicaran disc, tot i que de moment sense data de publicació.