Entrem a la recta final de l’any i un cop més des del Per No Dir Res, volem agrupar quines han estat les cançons més destacades del que portem de 2014. L’any passat vam destacar-ne 25, però aquest doblem fins a les 50! Ho dividirem en 4 parts i ho farem deixant les que considerem més importants pel final.

Les 50 cançons de 2014 (50-41):


50 Imagine Dragons – I Bet My Life

Imagine Dragons han estat uns habituals els darrers mesos amb l’estrena del tema I Bet My Life, l’avançament del segon disc de la banda americana, previst per l’any vinent i del que de moment no s’ha anunciat ni data ni nom. El tema té tota la pinta de convertir-se en un nou èxit, després de temes com It’s time, On top of the world o Radioactive.

- Publicitat -

49 Buhos – Brama

Búhos han estat una de les bandes catalanes que han publicat nou disc aquest any, Natura Salvatge, ple de bones cançons com 180º al costat d’Els Catarres i Strombers o Som una melodia amb Txarango. Nosaltres ens quedem amb Brama, en la que col·labora David Rosell.
En bonrotllisme concentrat en 3 minuts.

48 Kasabian – Eez-eh

Els britànics Kasabian van presentar un disc anomenat 48:13 amb aquesta cançó, Eez-Eh, que en poc temps ja s’ha convertit en un dels himnes del grup. La cançó és una de les més cercades a través de l’aplicació Shazam i és que la seva tornada és d’aquelles que enganxa.

47 Avicii & Robbie Williams – The Days

Avicii és un dels DJ’s del moment i creador de temes com Wake me up o Hey Brother. Aquest 2014 ha presentat el tema The Days, l’avançament d’un disc que ha de veure la llum l’any vinent i en el qual s’esperen col·laboracions d’alguns artistes pròxims al rock. El primer dels temes, The Days, s’hi escolta la veu de Robbie Williams. Un bon tema que ens fa pensar que tindrem un disc molt rodó.

46 Projecte Mut – En la nit artificial

Els eivissencs Projecte Mut han tornat aquest any amb idò, un disc que va sortir fa escasses setmanes, del qual n’han presentat un enorme senzill, En la nit artificial. Una d’aquelles cançons que t’enganxa des del primer moment que l’escoltes i que es mereix també tenir un lloc en aquest llistat.

45 Cobra Starship & Icona Pop – Never been in love

La cançó positiva la firmen els Cobra Starship al costat de les Icona Pop, amb aquest Never been in love, que tants bons moments ens ha portat.
No és una cançó que pretengui passar a la història de la música, però fa la seva funció.

44 Bastille – Things we lost in the fire

L’any passat vam descobrir Bastille gràcies a Pompeii i d’aquell mateix disc de debut, hem escoltat temes com Off the night o aquest Things we lost in the fire, que sobretot en els primers mesos d’aquest any, ens van fer veure que no eren una banda d’un sol èxit. De fet estan preparant un nou disc, que arribarà l’any vinent.

43 Train – Angel in Blue Jeans

La banda de San Francisco, Train, van presentar-nos Angel in Blue Jeans abans de començar l’estiu i ens van fer moure al ritme de la cançó fins ben entrada la tardor.
Els autors de temes com Drive by o Hey, soul sister, van tornar amb una fórmula que els hi funciona sempre la mar de bé.

42 Damien Rice – I don’t want to change you

Després de molts anys de silence, Damien Rice ha tornat aquest 2014 amb un nou disc, on trobàvem aquesta sensacional cançó, I don’t want to change you, que va aconseguir posar-nos la pell de gallina des del primer moment.

41 Nickelback – Edge of a revolution

Aquest 2014 han tornat els Nickelback amb un nou disc, No fixed Address i la primera cançó que en vam conèixer va ser aquest Edge of a revolution, que com sempre és un tema marca de la casa amb la gran veu de Chad Kroeger.
La banda ens visitarà l’any vinent a Barcelona.