Drake té motius per estar content! Ha estat l’artista destacat de l’any, gràcies a One Dance, la cançó més reproduïda de la història de Spotify amb més de 1000 milions, el seu disc Views s’ha venut com a xurros a tot el planeta i tot plegat ho ha fet sense despentinar-se. El canadenc situa el seu èxit com el número 1 del 2016 a la llista del PNDR.

Recupera la primera part (100-81)
Recupera la segona part (80-61)
Recupera la tercera part (60-41)
Recupera la quarta part (40-21)
Recupera la cinquena part (20-11)

Les 100 cançons del 2016 (10-1)


10 Twenty One Pilots – Stressed out

- Publicitat -
Com Adele, Twenty One Pilots, són els altres en aconseguir situar 3 cançons entre les 100 més importants de l’any i a sobre en una d’elles ho fan a dins del top 10. I és que amb Stressed out, va començar la fúria per aquesta banda, que ja havia fet altres coses anteriorment però res com el que han aconseguit amb Blurryface.




9 Animal – Només amb tu

Només amb tu, és la cançó que ens va fer descobrir aquesta banda anomenada Animal i tot i que el primer cop que la vam escoltar ja vam olorar l’èxit, no ens hauríem pensat mai que arribaria a ser una de les 10 cançons més destacades del 2016. Mirant enrere i amb tot el que ha fet la banda des de llavors, està més que justificada aquesta novena posició.

8 The Chainsmokers & Halsey – Closer

No vull ni pensar què hauria passat si Closer s’hagués presentat a principis d’any. Si amb els pocs mesos de vida ja ha estat una de les 10 cançons de l’any, amb més recorregut segur que hauria arribat al número 1 i és que la col·laboració entre The Chainsmokers i Halsey ha tingut enorme repercussió, no només a les llistes d’èxit, sinó entre la gent, que s’ha fet seva aquesta cançó.

7 Lukas Graham – 7 Years

Una de les grans balades de l’any ens l’han portat els Lukas Graham amb aquest 7 Years! Una cançó preciosa que et posa els pèls de punta i que t’enamora des del principi fins al final. La banda per cert, presentarà aquesta i la resta de cançons del seu debut a Barcelona l’any vinent.

6 Charlie Puth & Selena Gomez – We don’t talk anymore

Charlie Puth ha aconseguit un enorme èxit al llarg del 2016, potser fins i tot més que l’any anterior. I és que la seva col·laboració amb Selena Gomez a We don’t talk anymore, l’ha situat a les primeres posicions de moltes llistes mundials. El tema, ja és el més escoltat del cantant a través d’Spotify, i és una balada d’aquelles que sempre vénen de gust escoltar.

5 Major Lazer feat. Justin Bieber & MØ – Cold Water

Un cop més Major Lazer ha tornat a parir un èxit de dalt a baix. En aquesta ocasió han fitxat al canadenc Justin Bieber, que ha tingut la sort de participar en dos dels temes més potents de la segona meitat de l’any. I un cop més ha repetit la cantant danesa MØ, després de la brutal Lean On.
La pregunta que es fa tothom és, quan podrem escoltar el relleu?

4 Justin Timberlake – Can’t stop the feeling

Justin Timberlake ha parit aquest any una de les peces més animades i que més ritme ha portat al panorama musical. Can’t stop the feeling, és una d’aquelles cançons que escoltes un dia trist i et posa les piles en un tancar i obrir d’ulls. Ho té tot per ser recordada com la cançó “happy” de l’any.

3 Alan Walker – Faded

El descobriment musical d’Alan Walker va ser amb Faded, una melodia que ens va captivar ràpidament i una veu angelical de Iselin Solheim, que ens viciava moltíssim. Amb el pas dels mesos van arribar altres cançons del mateix artista, però com Faded cap. Es mereix de llarg aquesta tercera posició.

2 Sia – Cheap Thrills

Segur que ningú s’imaginava que amb Cheap Thrills, Sia acabaria superant l’èxit de Chandelier, però de mica en mica i sense fer molt de soroll, la peça es va anar mantenint a les principals llistes del planeta, per fer una pujada espectacular durant l’estiu i ser una de les candidates fermes a èxit estiuenc.
És d’aquelles cançons, que tot i que ja fa dies que s’ha estrenat, quan la tornes a sentir has d’apujar el volum com el primer dia.





1 Drake feat. Wizkid & Kyla – One Dance 

Amb més de 1000 milions de reproduccions a Spotify i sense vídeo a Youtube, Drake ha aconseguit l’èxit més important de la seva carrera i de l’any, un One Dance, que tot i que enganxa molt, mai ens hauríem imaginat el dia que va estrenar-se, que seria el tema més escoltat mai a Spotify ni que tindria la popularitat que ha obtingut arreu del món.
El canadenc s’ha fet un tip de recollir premis i el que li queda. I ja ha “amenaçat” que l’any vinent publicarà nou disc.