Ja ha començat l’estiu i com cada any per aquestes dates, des del PNDR ens atrevim a fer un pronòstic sobre quines seran les cançons que més sonaran durant els pròxims mesos! Algunes ja acumulen setmanes a les llistes d’èxit i d’altres encara no són un número 1, però ho podrien arribar a ser!
Un any més no ens oblidem de la música feta al nostre país, que segueix sonant moltíssim i demostra el bon moment que viu el país (almenys musicalment parlant).
Recupera les cançons d’anys anteriors: 2017, 2016, 2015, 2014.

CANÇONS DE L’ESTIU 2018

CALVIN HARRIS & DUA LIPA – ONE KISS

Un duet que fa setmanes que triomfa a les llistes de tot el planeta amb una cançó molt addictiva, que creiem encara té molt més recorregut i si no temps al temps! Sense cap mena de dubte, serà una de les referències musicals del 2018.

- Publicitat -

ELENI FOUREIRA – FUEGO

No va ser la guanyadora d’Eurovisió, però Eleni Foureira està tenint molt més èxit que no pas Netta, la vencedora d’enguany amb la peculiar peça Toy. Fuego ha agradat molt més i prova d’això, els bons resultats que ha obtingut a tot el continent.

DOCTOR PRATS – CAMINEM LLUNY

Doctor Prats ja saben el que és que una cançó seva es faci tips de sonar durant els mesos estiuencs, ja que amb No t’encantis van assolir un gran èxit al nostre país i amb Caminem lluny van pel camí de repetir-ho.

LUIS FONSI & STEFFLON DON – CALYPSO

Luis Fonsi va petar-ho amb Despacito i la temporada passada va aconseguir bons resultats amb Échame la culpa. Evidentment que el cantant no vol quedar-se enrere i enguany ha fitxat a Stefflon Don perquè col·labori a Calypso, una cançó amb un so molt estiuenc, que de moment encara no ha despuntat a les llistes, però l’estiu és molt llarg!

ÁLVARO SOLER – LA CINTURA

El cantant català Álvaro Soler està conquistant tot el país amb La cintura, una cançó que recorda a altres que ha fet i és que sembla que ha trobat la fórmula perfecta per agradar al gran públic i fer que les seves cançons sonin a tot arreu. La Cintura és una de les grans candidates a cançó de l’estiu.

NICKY JAM, WILL SMITH & ERA ISTREFI – LIVE IT UP

Amb audiències espectaculars a la televisió, el Mundial de futbol ja ha engegat i aquest any incorpora a la seva banda sonora oficial una cançó de Nicky Jam amb l’actor Will Smith i Era Istrefi, que tot i que sembla que de moment no arriba a l’èxit del Waka Waka, tots plegats són capaços d’aixecar el vol i aconseguir la candidatura de cançó de l’estiu.

BUHOS – L’ESTIU ÉS LLIBERTAT

Una cançó que inclogui la paraula estiu té molt guanyat. Si a això li sumes que és de Buhos i que a la lletra parla de festivals de música i de llibertat, doncs encara té més números de ser una de les cançons que més escoltarem.




MAROON 5 FEAT. CARDI B – GIRLS LIKE YOU

Cardi B podria aconseguir ser una de les artistes de l’estiu, gràcies a I Like it, però també amb el nou aire que dóna a Girls like you, una de les peces incloses al darrer disc de Maroon 5, que amb la cantant, guanya en personalitat i sembla que està agradant més que la versió original.




CLEAN BANDIT & DEMI LOVATO – SOLO

Els britànics Clean Bandit sembla que tot el que toquen es converteix en un número 1. Més d’un els hi hauran de preguntar com ho fan. Ja sigui per les estrelles internacionals que fitxen o pel ritme de les seves cançons, enguany van forts amb Solo. Serà prou forta per arribar a sonar tot l’estiu?

BILLIE THE VISION AND THE DANCERS – SUMMERCAT

Aquest any, Estrella Damm ha celebrat els 10 anys del Mediterràniament i ha recuperat les cançons dels seus últims anuncis, i ha incorporat una nova melodia, The Place to stay, interpretada pels actors protagonistes, Michelle Jenner i Oriol Pla. Per desgràcia o no, la força del Summercat de Billie The Vision and The Dancers és la que ha agafat més volada i és que el “Tonight tonight” és insuperable!

ARIANA GRANDE – NO TEARS LEFT TO CRY

Ariana Grande publicarà disc aquest estiu, presentat per aquest No tears left to cry, que tot i que ja té recorregut, sembla que encara s’allargarà una mica més, a jutjar per les bones posicions que encara té a la majoria de llistes de tot el planeta. Fa poc que ha col·laborat amb Nicki Minaj i qui sap si alguna d’aquestes participacions també la portaran a sonar amb força.

LIAM PAYNE – FAMILIAR

Liam Payne li està agafant el gust a sonar durant els mesos estiuencs, i és que l’any passat ho va fer amb Strip that down i enguany ho està fent i ho farà amb Familiar, el tema que canta al costat de J Balvin i que enganxa de mala manera. Té tots els ingredients necessaris de ser una de les importants els pròxims mesos.

RAMON MIRABET – MIDSUMMER NIGHT

En Ramon Mirabet és un dels nostres artistes mimats i enguany ha tornat a demostrar-nos que té corda per estona! Midsummer night sona a estiu, sona a estar amb els amics, a la platja, a festa, a diversió i a desconnectar de tot i deixar-se portar per la melodia i la lletra. Sona a estiu.