Ja fa 23 anys que Oasis va publicar el seu segon disc ‘(What’s The Story) Morning Glory?’ el 2 d’octubre de 1995, i, amb motiu de l’aniversari, la reconeguda banda de rock anglesa ha estrenat el videoclip de She’s Electric, una de les cançons de l’àlbum que no va ser triada com a senzill i, per tant, no va tenir vídeo. Tot i que no compta com a nova música, el videoclip ha tingut una gran rebuda per part dels fans d’Oasis, ja que el grup fa 9 anys que no publica nous temes. El videoclip consisteix en els lyrics de la cançó amb un collage de fotos de fons, i, tot i no ser gaire elaborat, els suscriptors de Youtube s’han tornat bojos, deixant milers de comentaris celebrant la “tornada” d’Oasis.

A Per No Dir Res hem cregut que aquesta sorpresa d’Oasis és l’ocasió perfecta per aprofitar i fer un recull dels seus temes més exitosos. ‘(What’s The Story) Morning Glory?’, en la seva versió original, té un total de 12 cançons, i en la versió de vinil s’hi afegeix una tretzena, Bonehead’s Bank Holiday. Es tracta del seu segon disc i ha estat considerat el més exitós, ja que recull les cançons més populars d’Oasis.

La més coneguda és Wonderwall, el tema en què tothom pensa quan es parla d’Oasis, i, segons Noel Gallagher, descriu “amic imaginari que vindrà i et salvarà de tu mateix”.

 

- Publicitat -
Don’t Look Back In Anger és el cinquè senzill de l’àlbum i va ser publicat posteriorment, el 19 de febrer de 1996. Aquesta cançó és especial perquè va ser el primer cop que la veu principal la va fer Noel Gallagher, i no Liam, el seu germà. No és el tema més conegut d’Oasis, però encara així ha estat molt reconegut. El 2006, la revista Q magazine va realitzar una enquesta, la qual va situar Don’t Look Back In Anger com a la vintena millor cançó de tots els temps. El 2007, la revista NME va ubicar el senzill en el número 14 de la seva llista de “Els millors 50 himnes indie de tots els temps”.

El primer senzill del disc és Some Might Say, el qual també es troba a ‘Stop the Clocks’, un àlbum publicat per Oasis el 2006 i que recull els millors temes segons el grup, però que no conté cap cançó nova o inèdita com s’esperava.