La popular aplicació Shazam ha donat a conèixer les 10 cançons que més s’han cercat durant el 2018 i en primera posició trobem la col·laboració entre Clean Bandit i Demi Lovato a ‘Solo’, que ha estat cercada més de 9 milions de vegades. En segona posició trobem ‘X’ de Nicki Jam i J Balvin, seguits de Calvin Harris i Dua Lipa amb ‘One Kiss’.

Shazam també destaca que la cançó que més s’ha cercat en un sol dia és ‘Friends’ de Marshmello i Anne Marie, que en total va sumar 800.000 en 24 hores el 8 d’abril.

Ed Sheeran va ser el més buscat durant el 2018 i enguany ocupa la cinquena posició amb la balada ‘Perfect’.

- Publicitat -

Drake ha estat l’artista més cercat, però no ha entrat al top 10, segurament perquè el seu darrer disc “Scorpion” té 21 cançons i les cerques es van dividir entre les diferents peces de l’àlbum.

Pel que fa a les cerques per gèneres, ‘Perfect’ d’Ed Sheeran ocupa el número 1 de pop, ‘I like it’ de Cardi B fa el mateix en hip hop, mentre que en l’apartat de rock i alternatiu els primers són Portugal The Man amb ‘Feel it still’. ‘Solo’ també lidera en dance i Khalid domina en R&B gràcies a ‘Love lies’ al costat de Normani.

  1. Clean Bandit ft. Demi Lovato – Solo
  2. Nicky Jam and J Balvin – X
  3. Calvin Harris and Dua Lipa – One Kiss
  4. Dynoro and Gigi D’Agostino – In My Mind
  5. Ed Sheeran – Perfect
  6. Tom Walker – Leave A Light On
  7. Maroon 5 ft Cardi B – Girls Like You
  8. Marshmello and Anne-Marie – Friends
  9. David Guetta and Sia – Flames
  10. Cardi B ft Bad Bunny and J Balvin – I Like It